Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Daikin Таванни тела за скрит монтаж за Вашия дом – перфектен комфорт по незабележим начин Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Защо да изберете Daikin Таванни тела за скрит монтаж?

Daikin е световен лидер, когато става въпрос за климатизация и отопление.
Благодарение на постоянните ни иновации в комфорта, енергийната ефективност, управлението и надеждността, ние задаваме критериите за качество в бранша.

Какви са предимствата на таваннoто тяло за скрит монтаж?

Таванните тела за скрит монтаж ви предлагат изключително ненатрапчиво решение, тъй като са компактни и е видима само нагнетателната и смукателната решетка.

В допълнение, те освобождават максимално пространството на пода и стената, като това ви дават възможност да използвате интериора си както желаете.

Новият постояннотоков електродвигател на вентилатора с ниска консумация ви предлага максимална икономия на енергия. И разбира се, ние предлагаме широка гама от тела, които са подходящи за помещения с всякакви размери.

Какво представлява термопомпата въздух-въздух?

Термопомпите извличат топлина от външния въздух, дори в студено време. Те използват компресор с електрическо задвижване и са изключително ефективни при отопление на апартамент или къща. Термопомпите на Daikin са тихи и дискретни и използват най-съвременните технологии, за да поддържат сметките ви за енергия възможно най-ниски.

С термопомпа на Daikin, 80% от енергията, използвана за отопление на вашия дом, идва от външния въздух, безплатен и безкрайно възобновяем ресурс! За охлаждане, процесът в системата се обръща, като извлича топлината от вътрешния въздух, за да я издуха навън.

Daikin Таванни тела за скрит монтажDaikin Таванни тела за скрит монтажDaikin Таванни тела за скрит монтаж

С мисъл за бъдещето

От 2025 г. европейският регламент за флуорираните парникови газове предписва употребата на хладилни агенти с потенциал на глобално затопляне (GWP) под 750 за всички монтажи на сдвоени сплит климатици с хладилен агент под 3 кг. R-410A (GWP 2087,5) ще остане на разположение за други приложения и услуги. От 2016 г. Daikin ви предлага уникалната гама Bluevolution със сдвоени тела и тела тип „мулти“, които отново поставят еталон при жилищната климатизация.

Използването на R-32 не е непозната територия, защото R-410A е смес от 50% R-32 и 50% R-125. Едни от предимствата при използването на хладилен агент с единичен компонент R-32 са предотвратяването на проблеми като фракциониране или температурния хистерезис, а други предимства са по-лесното презареждане и рециклиране.

Лесно е да се избере гамата Bluevolution, с работни налягания, подобни на тези при R-410A, възможността да се зарежда както в течна, така и в газообразна форма, както и наличието на инструменти, подходящи за оборудване с R-32 и R-410A

Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Сезонна ефективност
Телата на Daikin за скрит монтаж са оптимизирани да ви предложат възможно най-високата ефективност през цялата година, независимо дали се използват на охлаждане или отопление.

Филтър
Въздушният филтър премахва частиците прах във въздуха, за да осигури постоянно подаване на чист въздух. Дискретно скрито в тавана Дискретно скрито в тавана: виждат се само смукателните и нагнетателните решетки.

Управления
Таванните тела на Daikin за скрит монтаж могат да бъдат контролирани чрез лесно за използване дистанционно управление. Седмичният таймер може да се настрои за стартиране на климатика по всяко време на дневна или седмична база.

Перфектен комфорт
Телата на Daikin работят при нива на шум под 30 децибела, не по-силно от шумолящи листа. В режим само на вентилатор можете да използвате тялото като вентилатор да издухва въздух без охлаждане или отопление. С помощта на специална програма за премахване на влажността, нивото на влажност в помещението ви е намалено без никакви колебания в стайната температура. Тялото автоматично избира режим на отопление или охлаждане, за да се достигне желаната температура.

Енергийна ефективност
Пестенето на енергия е добро не само за планетата, а също и за вашия бюджет. В икономичен режим потреблението от нашите тела се намалява, за да се позволи използването на други уреди, които се нуждаят от много електроенергия. С характеристики като интелигентно око и седмичен таймер имате всички необходими инструменти за постигане на максимална енергийна ефективност.

Приложението Онлайн контролер на Daikin може да управлява и следи състоянието на вашата система за отопление или до 50 сплит климатични тела и ви дава възможност да:

 • Наблюдавате: Състоянието на вашия климатик или отоплителна система. Преглеждате графиките за потреблението на енергия.
 • Управлявате: › Работния режим, зададената температура, скоростта на вентилатора и режима на висока мощност, посоката на въздуха и функцията за филтриране (streamer) . Дистанционно да управлявате системата си и битовата гореща вода . Зоново управление: да управлявате няколко тела едновременно (само за сплит и Daikin Altherma интегрирано двузоново)
 • Програмирате:  Задавайте температурата и режима на работа с максимум 6 действия на ден за 7 дни › Активирате режим „ваканция“ .Разглеждате в интуитивен режим . Интеграция на продукти и услуги на други производители чрез IFTTT . Управление на потреблението/мощността, ограничение на мощността (само сплит

Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Daikin Нискокотемпературни термопомпи

Daikin Нискокотемпературни термопомпи

Daikin Нискокотемпературни термопомпи Решения за дома.
Създадени за да радват.

Нискокотемпературни термопомпи Daikin Термопомпите са отлична универсална система за отопление, охлаждане и топла вода.

daikin niskotemperaturni pomppi topair bg2Какво е нискокотемпературна термопомпа?

Термопомпата Daikin е „посредник“, който може безпроблемно да управлява домашните потребности на отопление, охлаждане и топла вода чрез връзките си с различни отоплителни и охлаждащи тела като: подово отопление, термопомпени конвектори и резервоари за битова гореща вода.

daikin niskotemperaturni pomppi topair bg1Как работи нискокотемпературната термопомпа?

Термопомпата като извлича наличната топлина от външния въздух, прехвърля я към хладилния агент, който след това транспортира топлината и я прехвърля към вашата отоплителна система, създавайки топъл въздух или вода за отопление на помещения, както и битова гореща вода.

daikin niskotemperaturni pomppi topair bg3Каква е разликата между високотемпературната и нискотемпературната термопомпа?

Ниска или висока температура се отнася до температурата на водата, която излиза от системата и влиза в отоплителните тела. Нискотемпературните термопомпи са предназначени предимно за системи, които не изискват температура на водата по-висока от 45°C, т.е. термопомпени конвектори и подово отопление.

Високотемпературните термопомпи са предназначени за по- стари радиатори, които изискват по-високи температури на водата до 70°C.

Предимства на Daikin нискокотемпературната термопомпа

Пълна интеграция
Нискотемпературните термопомпи могат да бъдат свързани към широка гама от отоплителни и охлаждащи тела и системи за топла вода, създавайки перфектна среда в дома, независимо от сезона.

По-ниски разходи за енергия
За всеки киловат използвана електроенергия, термопомпата генерира между 3 до 4 киловата възобновяема топлина от въздуха, което води до 300 – 400% подобрение на ефективността.

По-ниски емисии
Термопомпата не произвежда локални емисии и когато е свързана към екологично чист източник на електроенергия, потенциално гарантира цял живот на употреба без емисии. Спестяване на място

Нискокотемпературните термопомпи Daikin се предлагат в различни размери и дизайн (като подови или стенни тела), което улеснява намирането модел, който отговаря на вашия дом и налично пространство. Дълъг живот Термопомпите обикновено имат изискване за поддръжка и обслужване веднъж годишно, тази поддръжка може лесно да увеличи живота им до повече от 10 години.

Daikin нискокотемпературни термопомпи Проектирани в Европа, за Европа

Концептуализиране и проектиране в нашия собствен Европейски център за развитие в Белгия.  Създадени да издържат дори на най-суровите европейски зими с работа до -25°C.  Дизайнът естетически отразява европейските интериорни стилове и предпочитания.  Придържа се към европейските стандарти и цели за въздействие върху околната среда.

Нашите нискотемпературни термопомпи са част от гамата Bluevolution и използват иновативния хладилен агент R-32. R-32 е уникален в индустрията с по-ниския си потенциал за глобално затопляне (GWP), синонимен с висока ефективност и опростяване на повторната употреба, като същевременно поддържа и подобрява стандартите, определени от предишните поколения хладилни агенти.

Перфектно решение, гарантирано
Изборът на правилния капацитет има голямо влияние върху ефективността на вашето устройство. Ето защо ние гарантираме, че винаги извличате максимума от вашата термопомпена система, като ви предоставяме точния модул от нашето широко портфолио, който да отговаря на нуждите на вашия дом.

Daikin нискокотемпературната термопомпа Видео

 

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Атрактивно подово тяло за идеален комфорт при отопление. Предимства:

 • Впечатляващ съвременен дизайн на подовия климатик Daikin Perfera
 • До A ++ при отопление и A +++ при охлаждане
 • С три уникални функции за отопление: ускорено отопление, затопляне на пода,
 • допълнително отопление
 • Двоен въздушен поток за по-добро разпределение на въздуха
 • Качеството на въздуха в помещенията е гарантирано с Flash streamer
 • Интегриран Wi-Fi адаптер за онлайн управление с възможност за свързване с гласов
  контрол
 • Изключително тих: само 19 dBA при работа в безшумен режим
 • Може да се комбинира със сдвоени, 2-портови и 3-портови мулти външни тела

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Както и да планирате да прeкарате деня си, желаете да се чувствате комфортно. Независимо дали става въпрос за прохладата на летния бриз или за уюта през зимата, вашето жилищно пространство се нуждае от чудесното усещане за благополучие през цялата година.

С ненатрапчив дизайн и стилно проектиран преден панел, безшумна работа и намален въздушен поток, Perfera превръща всяко помещение в уютен кът със забележителен комфорт.

Комфортно: Двоен въздушен поток
По-лесно индивидуално управление на въздушния поток Двойният въздушен поток на подовото тяло Perfera е идеален за създаване на перфектната топлина. Въздухът се насочва както нагоре, така и надолу, за да осигури още по-равномерно разпределение на топлия въздух.

А когато Perfera е в режим на отопление, стъпалата ви остават топли, а температурата в цялата стая е равномерна, което гарантира максимален комфорт. Истинско блаженство!

Безшумна работа Perfera използва специално проектиран турбо вентилатор, който оптимизира въздушния поток за по-висока енергийна ефективност при ниски нива на шум.

Качество на въздуха

Flash streamer/обезмирисяващ филтър с титаниев апатит Flash streamer: Като използва електрони, за да предизвика химически реакции с частиците във въздуха, технологията Flash Streamer унищожава алергени като полени и гъбични алергени и премахва натрапчивите миризми, за да осигури по-здравословен и по-чист въздух.

А обезмирисяващият филтър с титаниев апатит работи усилено, за да се бори с миризми като тютюнев дим и миризми от домашни любимци. 3 уникални функции за отопление

Ускорено отопление
Функцията ускорено отопление загрява бързо вашия дом с включването на климатика. Зададената температура се достига 14% по-бързо*, отколкото с обикновен климатик (само за сплит система).
*Ускорено отопление условия за изпитване: капацитетен клас 50, външна температура 2°C – вътрешна температура 10°C, настройка Д/У:23°C

Затопляне на пода
Функцията за затопляне на пода оптимизира конвекцията чрез разпределение на топлия въздух от долната част на уреда.
Допълнително отопление
Функцията за допълнително отопление осигурява уютна топлина като симулира топлина подобна на лъчисто отопление за 30 минути. След това отново се включват предишните настройки.

Интуитивно онлайн и гласово управление

Управлявайте вашата система и се наслаждавайте на максимален комфорт само с помощта на вашия глас. Чрез Amazon Alexa или Google Assistant можете да управлявате основните функции като зададена точка за температура, работен режим, скорост на вентилатора и много други!

Подов климатик Perfera видео

Климатик Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност topair

Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност

Климатик Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност

Икономично и елегантно решение за климатизация на жилища, осигурява оптимална енергийна ефективност дори при външни климатични условия с високи температури.

Предимства на Daikin Sensira FTXC

Daikin Sensira R-32 създава комфортна среда като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност. Ефективност до A++ Sensira R-32 създава комфортна среда в помещенията като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност. Усъвършенстваната технология на Sensira FTXC означава по-ниски сметки за енергия с енергиен клас до A++, като осигурява оптимална енергийна ефективност дори при климатични условия с високи температури.

Сезонната ефективност показва по-реалистично колко ефективно работят климатиците през целия отоплителен или охладителен сезон. Изборът на климатик с хладилен агент R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68%, в сравнение с R-410A и води директно до по-ниско потребление на енергия благодарение на високата му енергийна ефективност.

За да гарантира безпроблемна експлоатация, Sensira R-32 се предлага с усъвършенстван компресор.

Надеждност

За да гарантира безпроблемна работа на вашата система за отопление, серията Sensira R-32 предлага подобрени функции: Суинг компресор: осигурявa по-значителни икономии на енергия, по-малък риск от повреда на климатика и която намалява вибрациите и триенето и предотвратява течове на хладилен агент по време на компресиране.

Нова концепция за спирална решетка намалява съпротивлението, като позволява по-лесно движение на въздуха. Освен че се оптимизира въздушния поток, също така се намаляват и нивата на звука.

Вътрешното тяло на Sensira FTXC включва нов електромотор на вентилатора, разработен за постигане на по-висока ефективност. Усъвършенстван топлообменник с по-малка серпентина, която използва по-малко количество хладилен агент. Климатиците преминават през най-строги изпитания преди да напуснат фабриката.

Климатик Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност topair Комфорт

С климатика Sensira R-32 вие никога няма да се откажете от комфорта за сметка на енергийната ефективност.

Съвършен комфорт Стилният плосък преден панел се вписва отлично във всеки интериор и е по-лесен за почистване. Режимът „Турбо“ означава, че стаята може да се загрее или охлади бързо за максимален комфорт.
В конструкцията на новата Sensira FTXC броят на светодиодните индикатори е сведен до минимум и те могат да се затъмнят или изключат, в зависимост от предпочитанието, така че да се избегне ненужно смущаване на обитателите.
Ниски нива на шум С намалено звуково налягане до 20 dBA, новото вътрешно тяло на Sensira FTXC работи почти безшумно.
Когато вентилаторите са зададени на минимална скорост в режим на контролирано отопление, например вечерта, се постига още по-голямо намаляване на звука, за да се гарантира спокоен нощен сън.
Чист въздух Мощна система за двойно филтриране на въздуха почиства въздуха напълно, за да създаде по-здравословна среда в помещенията.
Обезмирисяващият филтър от титанов апатит премахва частиците прах и миризмите, като същевременно предпазва от вредни частици и алергени. Вторият филтър Saranet, който използва катехин – естествено антибактериално вещество, извлечено от чаени листа, улавя и деактивира микроби от всички източници, а също така спомага и за отстраняването на миризми.

 Лесно управление

С приложението Onecta можете да програмирате, управлявате и наблюдавате вашият климатик от всяко място и дори с гласово управление. Можете да управлявате Sensira от вашия смартфон. Необходимо е само да го свържете с безжична мрежа и да изтеглите приложението Onecta за да създадете идеалния за вас климат в помещението. (Wi-Fi адаптера е допълнителна опция).

А сега дори можете да говорите с климатика си – новото приложение поддържа опцията за гласово управление – с помощта на Amazon Alexa или Google Assistant можете да контролирате основните функции като температура, режим на работа, скорост на вентилатора, и още много.

Климатик Daikin Sensira Видео

Климатик Daikin Comfora висока ефективност и комфорт

Daikin Comfora висока ефективност и комфорт

Климатик Daikin Comfora – дискретното стенно тяло осигурява висока ефективност и комфорт

 • Практически безшумен: климатик Daikin Comfora работи толкова тихо, че почти ще забравите, че е там!
  Сребърният филтър и филтърът за пречистване на въздуха улавят 99% от алергените, като полени и акари
 •  3-D въздушният поток комбинира вертикално и хоризонтално автоматично завъртане на клапите, така че въздушният поток да достига дори до ъглите на големи помещения.

Онлайн контролер (опция): управлявайте вашето вътрешно тяло от всяко място чрез приложение, през вашата локална мрежа или интернет и следете потреблението на електроенергия.

Практически безшумен: климатикът работи толкова тихо, че почти ще забравите, че е там Сребърният филтър и въздухопречиствателите улавят 99% от алергените, като полени и акари 3-D въздушният поток комбинира вертикално и хоризонтално автоматично завъртане на клапите, така че въздушният поток да достига дори до ъглите на големи помещения

Климатик Daikin Comfora висока ефективност и комфортПредимства на Daikin Comfora

 • Икономичен режим – Ви позволява да пестите енергия и да намалите разходите за електричество. Режимът Ви дава възможност да се настрои определен разход на енергия по Ваш избор, с цел намаляване на опастност от натоварване на електрическата мрежа при включени други електроуреди.
 • Нощен режим на работа. Пести енергия чрез предотвратяване на преохлаждането или прекаленото затопляне през нощта.
 • Само вентилатор – уредът може да се използва като вентилатор, вдухвайки въздух без да охлажда или затопля.
 • Пестене на енергия в режим изчакване. Намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим.
 • Комфортен въздушен поток. Климатикът предотвратява директно въздушно течение като не позволява вдухване на студен или топъл въздух към тялото на човек.
 • Режим пълна мощност. Режимът Ви дава възможност в рамките на броени минути за достигане на желана от Вас температура. След достигане на желаната температура, климатикът продължава своята работа на предишният режим на работа.
 • Автоматично превключване между охлаждане и отопление. Избира автоматично режим на охлаждане или отопление за достигане на зададената температура.
 • Безшумна работа на вътрешното тяло. С активирането на режим безшумна работа, вътрешното тяло на климатика намаля шума с до 3dB. Функцията е идеална за използване по време на сън, учене или потребности свързани с концентрация и спокойствие.
 • Безшумна работа на външното тяло. С активиране на безшумна работа, външното тяло на климатикът намаля шума с до 3dB без да пречи на околните.
 • Автоматично вертикално въртене на жалузите. Възможност за избор на автоматично вертикално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение.
 • Автоматично хоризонтално въртене на жалузите. Възможност за избор на автоматично хоризонтално въртене на жалузите за въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата.
 • Автоматична скорост на вентилатора. Избира автоматично необходимите обороти на вентилатора за достигане или поддържане на зададената температура.
 • Степени на оборотите на вентилатора (5 степени). Позволява да се изберат дадени обороти на вентилатора.
 • Суха програма. Дава възможност да се намали степента на влажност, без да се променя температурата в помещението.
 • Триизмерен въздушен поток. Въздушният поток циркулира в хоризонтална и вертикална посока, за да климатизира качествено помещението.
 • Автоматично рестартиране. При спиране на електрозахранването и след завръщането му, климатикът се рестартира, запазва настройките си и продължава работа.
 • 24-часов таймер. Климатикът Ви дава възможност предварително да зададете да започне работа в рамките на 24 часа в режим на охлаждане или отопление.
 • Въздушен филтър. Отстранява праха във въздуха за осигуряване на постоянен приток на чист въздух.
 • Обезмирисяващ филтър с титанов апатит. Разгражда неприятни миризми, например от тютюн и домашни любимци.
 • Филтър за фотокаталитично пречистване на въздуха от титанов апатит. Филтърът премахва микроскопичните прахови частици от въздуха, разгражда миризмите от тютюна и домашни любимци. Ефективно унищожава вредни микроорганизми като бактерии, вируси и алергени.
 • Седмичен таймер. Таймерът Ви позволява предварително да зададете на климатикът да стартира работа по всяко време от деня или седмицата в режим на охлаждане или отопление.
 • Съвместими с VRV за жилищно приложение. Вътрешното тяло дава възможност да участва във VRV система. Едно външно тяло може да бъде свързано с до девет вътрешни тела, всяко от които работи индивидуално без да зависи от другите.
 • Магнитнoсъпротивителен, инверторен, правотоков “суинг” компресор – патент на DAIKIN. Работа с фреон R32 води до намаляване въздействието върху околната среда и директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност.

Климатик Daikin Comfora цени

Климатици Daikin – най-добрите икономични и евтини инверторни климатици Daikin 9,12,18 с мнения, гаранция и ХИТ цени от вносител.

Климатик Daikin Comfora Видео

Видео за ръчна конфигурация кликнете тук:
Свалете приложението за вашия телефон iPhone (APP Store) и Android (Google Play)

Видео за конфигуриране през WiFi Protected Setup (WPS):

Климатик Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн

Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн

Климатик Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн

Предимства на Daikin Perfera

 • До A +++ при охлаждане и отопление
 •  Ускорено отопление: бързо затопляне на помещението след стартиране на уреда
 • Гарантирано качество на въздуха в помещенията с Flash streamer и сребърен филтър за отстраняване на алергени и пречистване на въздуха
 • Интегриран Wi-Fi адаптер за онлайн управление с възможност за свързване с гласов контрол
 • Безшумна работа: ниво на звуково налягане до 19 dBA
 •  Перфектен комфорт благодарение на 3D въздушен поток и двузонов сензор за откриване на движение
 •  Може да се комбинира със сплит и с до 5-портово външно тяло мулти-сплит

Желаете оптимален комфорт през целия ден, независимо какво е времето навън. Daikin Perfera инстинктивно знае как да поддържа температурата в стаята във вашето жилищно или работно пространство на идеалното ниво, така че вие и хората около вас да можете да се отпуснете, да се насладите – и да бъдете продуктивни.

Стилно проектираният преден панел, безшумната работа и перфектната циркулация на хладния или топлия въздух помагат да направите всяка стая мястото, в което вие и всички останали винаги искате да бъдете.

Климатик Daikin Perfera Интелигентен – Комфортен – Тих

3-D Въздушен поток
Чрез натискане на бутоните на дистанционното управление, тази функция комбинира вертикално и хоризонтално автоматично завъртане, за да циркулира потока от хладен или топъл въздух точно до ъглите на дори големи пространства.

Безшумна работа
Perfera използва специално проектиран вентилатор, който оптимизира въздушния поток за по-висока енергийна ефективност при ниски нива на шум. За още по-висока енергийна ефективност, Daikin е проектирал нов вентилатор, който пасва идеално на компактните размери на Perfera. В комбинация вентилаторът и топлообменникът постигат върхова енергийна ефективност и работят при ниво на шум, което е практически неосезаемо. Шшшт!

Качество на въздуха
Flash streamer/обезмирисяващ филтър с титаниев апатит Flash streamer: Като използва електрони, за да предизвика химически реакции с частиците във въздуха, технологията Flash Streamer унищожава алергени като полени и гъбични алергени и премахва натрапчивите миризми, за да осигури по-здравословен и по-чист въздух. А обезмирисяващият филтър с титаниев апатит работи усилено, за да се бори с миризми като тютюнев дим и миризми от домашни любимци.

Сребърен филтър за отстраняване на алергени
Сребърният филтърът за отстраняване на алергени и пречистване на въздуха е вашето решение, защото улавя алергени като полени, за да осигури стабилно подаване на чист въздух.

Енергийна ефективност
Подобрената конструкция на Perfera подобрява енергийната ефективност още повече в сравнение с предишните модели. Той достига сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) до 8,65 и сезонен коефициент на преобразуване на енергията (SCOP) до 5,10. Това дава на Perfera най-добрата в своя клас производителност, със стойности на сезонна ефективност до A+++ при охлаждане и отпление и води до ниски експлоатационни разходи. Откъдето и да се погледне, Perfera е победител в енергоспестяването.

Ускорено отопление
Функцията ускорено отопление загрява бързо вашия дом с включването на климатика. Зададената температура се достига 14% по-бързо*, отколкото с обикновен климатик (само за сплит система). *Ускорено отопление условия за изпитване: капацитетен клас 50, външна температура 2°C – вътрешна температура 10°C, настройка Д/У:23°C

Интуитивно онлайн и гласово управление
Управлявайте вашата система и се наслаждавайте на максимален комфорт само с помощта на вашия глас. Чрез Amazon Alexa или Google Assistant можете да управлявате основните функции като настройка на температура, работен режим, скорост на вентилатора и много други!

Климатик Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн Видео

Daikin Sensira - висока ефективност и несравним комфорт

Daikin Sensira висока ефективност и несравним комфорт

Daikin Sensira – висока ефективност и несравним комфорт

Защо да изберете Daikin Sensira?

Климатиците на Daikin са предназначени да създават перфектен вътрешен климат. Дискретните стенни тела ви осигуряват комфортна атмосфера при ниска консумация на енергия

Предимства на Daikin Sensira:

Висока ефективност – Създаването на свеж климат у дома е нещо повече от само комфорт. Daikin Sensira FTXC-B e с достъпна цена и в същото време опазва околната среда. Климатикът използва новото поколение хладилен агент R-32 и е с оптимизиран компресор. А високата енергийна ефективност означава за вас и по-ниска сметка за електроенергия.

Нисък шум – Със звуковото налягане до 20 dBA новият Daikin Sensira FTXC-B работи почти незабелязано, осигурявайки добър нощен сън. WiFi управление (опция) Винаги имате контрол, без значение къде се намирате

Приложението за онлайн контрол на Daikin може да контролира и наблюдава състоянието на вашата климатична инсталация и ви позволява да:

Наблюдавайте – Статусът на Вашия климатик!

Управлявайте

 • Режимът на работа, зададената температура, скоростта на вентилатора и режимът пълна мощност
 • Дистанционно управлявайте системата си
 • Планирайте – Планирайте настройки на температурата и режим на работа с до 6 действия на ден за 7 дни
 • Активиране на режима за почивка
 • Преглед в интуитивен режим
 • Ограничение за контрол / мощност

Чист въздух – Дезодориращият филтър от титанов апатит на Daikin премахва праховите частици от въздуха и разлага миризмите на тютюн и домашни любимци, и др.

Филтърът улавя и деактивира вредните органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени, за да се гарантира, че се наслаждавате на постоянен източник на чист въздух.

Ефективност, достигаща до A+++ Sensira създава комфортна среда като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност.

Въздействието върху околната среда на агрегатите от продуктовата гама е с до 68% по-ниско

Комфорт С гамата Sensira вие никога няма да се откажете от комфорта за сметка на енергийната ефективност.

Гладкият, извит преден панел се вписва отлично във всеки интериорен дизайн и е лесен за почистване.

Автоматично вертикално завъртане мести жалузите нагоре и надолу, за да осигури ефективно разпределение на въздушния поток и температурата в помещението.

Режим “Турбо” затопля или охлажда стаята бързо с цел максимален комфорт. Но това не е всичко. Със звуково налягане до 21 dBA, новият Sensira работи почти неосезаемо, като гарантира комфортен сън през нощта.

Надеждност

За да гарантира безпроблемна експлоатация, Sensira се предлага с усъвършенстван компресор.

Новият двукамерен суинг компресор осигурява значителни икономии на енергия, по-малък риск от повреда и по-тиха работа. И всичко това е при постоянен контрол на перфектните климатични условия в помещенията.

Лесно управление Daikin Online Controller ви помага да програмирате, управлявате и наблюдавате вашата климатична система от всяко място и по всяко време.

Необходимо е само да свържете вашия климатик с безжична мрежа и да изтеглите приложението, за да програмирате температурата, да разглеждате потреблението на енергия и да се възползвате от много други възможности.

За Daikin Europe

NV Daikin Europe N.V. е голям европейски производител на климатици, термопомпи и хладилно оборудване с около 5 500 служители в цяла Европа и 10 основни производствени обекта, базирани в Белгия, Чешката република, Германия, Италия, Турция и Великобритания.

Компанията Daikin е известна по цял свят със своя новаторски подход към разработката на продуктите и несравнимото качество и гъвкавост на своите интегрирани решения.

Със своя над 90-годишен опит в проектирането и производството на технологии за отопление и охлаждане, Daikin е пазарен лидер в термопомпената технология. Daikin VRV и Daikin Altherma са най-продаваните термопомпени системи в Европа с над 500 000 системи, продадени до сега. Това съобщение за медиите се издава от името на

 

Daikin Sensira – висока ефективност и несравним комфорт Видео

Daikin Emura климатици за отопление и охлаждане на дома

Daikin Emura климатици за отопление и охлаждане на дома

Daikin Emura климатици за отопление и охлаждане на дома

Дизайн, който говори за себе си Daikin Emura FTXJ Стенен климатик. Предимства:

Перфектно съчетание:
Daikin Emura се предлага се в черно или бяло матово и гланцово сребристо, както вътрешното тяло, така и дистанционното управление.
Гаранция за чист въздух:
Оборудван с технологията Flash Streamer на Daikin, дезодориращ филтър от титаниев апатит и сребърен антиалергенен филтър, гарантиращи, че въздухът ви е без вируси, алергени и миризми.

Смарт контрол: Управление чрез приложението Onecta, включително гласов контрол чрез Google Assistant и Amazon Alexa.

Практически не се чува: Специално проектираният вентилатор оптимизира въздушния поток, за да осигури висока производителност при ниски нива на шум.

Свързва се към компактно външно тяло сплит или мулти-сплит.

Дизайнът на Daikin Emura е забележителен, без да е натрапчив.

Както стенното тяло, така и дистанционното управление са с извит силует, символизиращ въздушния поток, а синьото око на Daikin е разпознаваем отличителен елемент. Изчистена елегантност, вписваща се хармонично във Вашия интериор.

Авторски дизайн от Daikin С почти век опит в областта на решенията за климатизация и кондициониране на въздуха, Daikin съчетава най-доброто от дизайна и технологиите, за да Ви помогне да постигнете перфектните климатични условия в помещението.

Daikin Emura е резултат от непрекъснати изследвания и разработки за създаване на превъзходни интериорни решения за климатизация в Европа.

Първият дизайн бе представен през 2010 г., вторият – през 2014 г., и така този стенен климатик придаде нов смисъл на присъствието на климатика в интериорния дизайн.

Настоящото трето поколение Daikin Emura се отличава със забележителен дизайн, омекотени линии на сенките, допълнителни интелигентни функции и подобрено потребителско изживяване – всичко това го прави още по-адекватен за европейската архитектурна естетика, техническите стандарти и изискванията на потребителите.

Две престижни награди
Новата Daikin Emura съчетава елегантен дизайн с най-новите технологии и изключителна ефективност. Нищо чудно, че през 2022 г. получи наградите Red Dot Product Design Award и iF Design Award – две от най-престижните награди за дизайн в света, които награждават забележителни продуктови иновации.

Daikin Emura минималистичен дизайн

Дистанционното управление Daikin Emura има минималистичен дизайн с извити линии, екран и синьото око на Daikin. Висококачественото двуцветно покритие създава плавно преливащ се визуален ефект. То е компактно и идеално приляга към ръката. С помощта на магнитния държач можете просто да прикрепите дистанционното управление към стената.

Предлага се в сребристо, матово бяло и матово черно – дистанционното управление съответства на цветовете на тялото на климатика Daikin Emura.

Daikin Emura интелигентен въздушен поток

Оптимизирано разпределение на въздуха: От само себе си се разбира, че едно помещение трябва да се охлажда или отоплява само когато действително сте в него. Интелигентната технология позволява на Daikin Emura да насочва въздушния поток за постигане на по-добро разпределение на температурата в помещението.

Пречистване на въздуха
По-добро качество на въздуха в помещенията: 90% от времето си прекарвате на закрито. С вградените филтри за пречистване на въздуха и технологията Flash Streamer, Daikin Emura улавя праховите частици, разгражда алергените и премахва досадните миризми, осигурявайки по-чист въздух. По този начин климатикът Daikin Emura се грижи за здравословната обстановка във Вашия дом. Минималистичен дизайн

Акустичен комфорт
Изключително тиха работа: Наслаждавате ли се на тишината и спокойствието у дома? Daikin Emura работи толкова тихо, че почти ще забравите, че е там. Специално разработеният вентилатор оптимизира въздушния поток за високи нива на ефективност при ниски нива на шум, което прави Daikin Emura практически безшумна по време на работа.

Пълен контрол където и да сте

Не сте у дома? С приложението Onecta това не е проблем. Приложението Ви осигурява незабавен достъп до всички функции.

По този начин можете лесно да регулирате настройките на Daikin Emura със смартфона си отвсякъде и по всяко време.

 • Управлявате всички функционални възможности на климатика Daikin Emura
 • Създавате различни графици и режими на работа
 • Следите потреблението на енергия на дневна, седмична или годишна база
 • Идентифицирате помещението в дома си, за да управлявате лесно различните тела.

Daikin Emura Видео

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

Ururu Sarara има водеща технология с 5 функции за третиране на въздуха, изключително ниско въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия.

 • Предимства
  Охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и изсушаване на въздуха в едно тяло
 • Автоматичното почистване на въздушния филтър ви спестява работа и намалява консумацията на енергия с 25%
 • Три-зоновият интелигентен сензор за присъствие насочва въздушния поток далеч от хората, за да намали преките въздушни течения
 • 3-D въздушен поток гарантира, че чист и свеж въздух достига дори най-далечните ъгли на стаят

 

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

 

5 начина, по които Ururu Sarara ще промени Вашето разбиране за климатизация на дома

Отопление и охлаждане

Климатизация означава нещо повече от просто охлаждане на въздуха. Ururu Sarara не само предлага възможност за охлаждане през лятото. Всъщност може и да осигури бързо и ефективно отопление във всяко помещение, което го прави безценна част от дома през цялата година.

Ururu – овлажняване

Температурата не определя какво е усещането за комфорт в стаята. Въздухът около нас съдържа определено количество влага.

Прекаленото изсушаване на въздуха през зимата не само ви кара да усещате стаята прекалено студена (което може да ви накара да повишите излишно зададеното отопление), а води до болки в гърлото и суха кожа.

Той дори може да повлияе на вашите мебели, дървени подове, книги и произведения на изкуството. Интелигентната система за овлажняване на Ururu Sarara използва точно необходимото количество влага от външния въздух.

Sarara – премахване на влажността

Има повече от един начин за охлаждане на стая през лятото През лятото влажността на околния въздух се повишава – и точно както сухият въздух се усеща по-хладен, влажният въздух се усеща по-топъл, което прави помещенията горещи и задушни.
При конвенционалните системи няма да имате друг избор освен да понижите зададената температура за охлаждане, което води до загуба на енергия. Но Ururu Sarara предлага по-интелигентно решение.

Той автоматично премахва излишната влага от стаята, запазвайки постоянна стайна температура, и така с лекота създава усещане за комфорт. Комфорт без затруднения

Интелигентно разпределение на въздуха

Триизмерният въздушен поток може да се регулира, не само нагоре и надолу, но също и на ляво и дясно – според вашите изисквания или автоматично. Това позволява перфектно разпределение на въздуха, както и да контролирате точно къде се насочва въздушния поток.

Три-зонов интелигентен сензор Една стая трябва да се охлажда или отоплява само когато сте в нея. Интелигентния сензор за присъствие е детектор за движение, който не само знае кога сте в стаята, но и къде се намирате и насочва въздушния поток далеч от вас или преминава към енергоспестяващ режим.

Един по-интелигентен начин да контролирате температурата у дома.

Автоматичното почистване на въздушния филтър Климатиците използват филтри за пречистване на въздуха.
A колкото повече частици се събират във филтъра, толкова по-малко ефективно работи. Но с модерната технология за самопочистване на Ururu Sarara можете да забравите за това. Не само, че ви спестява работа, но и използва 25% по-малко енергия.

Вентилация

Чист въздух, дори и при затворени прозорци За разлика от класическия климатик, Ururu Sarara внася свеж, климатизиран въздух в стаята. Ururu Sarara е първата термопомпена система за отопление на жилищни сгради, която благодарение на изключителния си капацитет за вентилация от 30 m3 /h може да изпълни с чист въздух помещение с площ 26 m2 за по-малко от два часа, като входящият въздух се довежда до желаната температура без топлинни загуби.

Пречистване на въздуха постоянно пречистване и премахване на алергени от въздуха

Подобрено качество на въздуха у дома с технологията на Daikin Flash Streamer.
Ururu Sarara пречиства входящия въздух като филтрира прах и цветен прашец преди дезодориращият филтър от титаниев апатит да разгради неприятни миризми, като например на тютюнев дим и от домашни любимци.

В крайния етап, Flash Streamer обработва въздуха допълнително: използвайки електрони за предизвикване на химични реакции с летящите прахови частици, Flash Streamer разгражда алергени като цветен прашец и гъбични алергени и премахва неприятни миризми, осигурявайки чист въздух с повишено качество

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома Видео

Daikin Stylish Елегантен дизайн и Smart технологии

Daikin Stylish Елегантен дизайн и Smart технологии

Daikin Stylish Елегантен дизайн и Smart технологии

Нови цветове

 • Сега можете да избирате от четири различни цвята (бяло, сребристо, черно и черно дърво)
 •  Извитите ъгли създават ненатрапчив и спестяващ пространство дизайн
 • Малките размери правят Stylish най-компактният климатик на пазара
 • Опростеният панел позволява промяна в текстурата и цвета, за да се впише лесно във всяка стая
 •  Награди за дизайн: Stylish спечели наградите Reddot, Good Design Award и iF заради иновативния си вид и функционалните възможности.

Ефект на Коанда

Eфектът на Коанда оптимизира въздушния поток за комфортен климат. Използвайки специално проектирани жалузи, по-добре фокусираният въздушен поток позволява по-добро разпределение на температурата в цялата стая.

Ефектът на Коанда създава два различни модела на въздушния поток в зависимост от това дали Stylish е в режим на охлаждане или отопление.

Интелигентен термален сензор Stylish използва специално разработен интелигентен термален сензор, който открива температурните разлики на различни повърхности като пода и стените и използва тази информация за интелигентно разпределяне на температурата равномерно във вашата стая.

След като се определи текущата стайна температура, сензорът разпределя въздуха равномерно в стаята, като насочва топъл или студен въздух към зоните, които се нуждаят от него.

Изключително тих Stylish използва напълно реконструиран вентилатор за оптимизиране на въздушния поток, за да постигне възможно най-висока енергийна ефективност при най-ниски нива на шума, което прави дома ви идеално място за почивка.

За да се постигне по-висока енергийна ефективност, Daikin проектира нов вентилатор, който работи ефективно в компактния размер на Stylish.

Комбинираният ефект от вентилатор и топлообменник постига върхови енергийни характеристики, при ниво на звука, което е практически недоловимо.

Daikin Online Controller

Можете също да управлявате Stylish с помощта на вашия смартфон. Просто се свържете с Wi-Fi и изтеглете приложението Daikin Online Controller, за да започнете да създавате перфектния си климат.

Вашите предимства

 • Достъп до няколко функции, за да контролирате климата си
 • Управлявайте температурата, работния режим, пречистването на въздуха и вентилаторите с интерактивен термостат
 • Създавайте различни графици и режими на работа
 • Следете консумацията на енергия
 • Съвместим с приложението If This then That (IFTTT)

Daikin Stylish Видео