Daikin, Климатици

Daikin Stylish Елегантен дизайн и Smart технологии

Daikin Stylish Елегантен дизайн и Smart технологии

Daikin Stylish Елегантен дизайн и Smart технологии

Нови цветове

  • Сега можете да избирате от четири различни цвята (бяло, сребристо, черно и черно дърво)
  •  Извитите ъгли създават ненатрапчив и спестяващ пространство дизайн
  • Малките размери правят Stylish най-компактният климатик на пазара
  • Опростеният панел позволява промяна в текстурата и цвета, за да се впише лесно във всяка стая
  •  Награди за дизайн: Stylish спечели наградите Reddot, Good Design Award и iF заради иновативния си вид и функционалните възможности.

Ефект на Коанда

Eфектът на Коанда оптимизира въздушния поток за комфортен климат. Използвайки специално проектирани жалузи, по-добре фокусираният въздушен поток позволява по-добро разпределение на температурата в цялата стая.

Ефектът на Коанда създава два различни модела на въздушния поток в зависимост от това дали Stylish е в режим на охлаждане или отопление.

Интелигентен термален сензор Stylish използва специално разработен интелигентен термален сензор, който открива температурните разлики на различни повърхности като пода и стените и използва тази информация за интелигентно разпределяне на температурата равномерно във вашата стая.

След като се определи текущата стайна температура, сензорът разпределя въздуха равномерно в стаята, като насочва топъл или студен въздух към зоните, които се нуждаят от него.

Изключително тих Stylish използва напълно реконструиран вентилатор за оптимизиране на въздушния поток, за да постигне възможно най-висока енергийна ефективност при най-ниски нива на шума, което прави дома ви идеално място за почивка.

За да се постигне по-висока енергийна ефективност, Daikin проектира нов вентилатор, който работи ефективно в компактния размер на Stylish.

Комбинираният ефект от вентилатор и топлообменник постига върхови енергийни характеристики, при ниво на звука, което е практически недоловимо.

Daikin Online Controller

Можете също да управлявате Stylish с помощта на вашия смартфон. Просто се свържете с Wi-Fi и изтеглете приложението Daikin Online Controller, за да започнете да създавате перфектния си климат.

Вашите предимства

  • Достъп до няколко функции, за да контролирате климата си
  • Управлявайте температурата, работния режим, пречистването на въздуха и вентилаторите с интерактивен термостат
  • Създавайте различни графици и режими на работа
  • Следете консумацията на енергия
  • Съвместим с приложението If This then That (IFTTT)

Daikin Stylish Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *