Daikin, Климатици

Daikin Sensira висока ефективност и несравним комфорт

Daikin Sensira - висока ефективност и несравним комфорт

Daikin Sensira – висока ефективност и несравним комфорт

Защо да изберете Daikin Sensira?

Климатиците на Daikin са предназначени да създават перфектен вътрешен климат. Дискретните стенни тела ви осигуряват комфортна атмосфера при ниска консумация на енергия

Предимства на Daikin Sensira:

Висока ефективност – Създаването на свеж климат у дома е нещо повече от само комфорт. Daikin Sensira FTXC-B e с достъпна цена и в същото време опазва околната среда. Климатикът използва новото поколение хладилен агент R-32 и е с оптимизиран компресор. А високата енергийна ефективност означава за вас и по-ниска сметка за електроенергия.

Нисък шум – Със звуковото налягане до 20 dBA новият Daikin Sensira FTXC-B работи почти незабелязано, осигурявайки добър нощен сън. WiFi управление (опция) Винаги имате контрол, без значение къде се намирате

Приложението за онлайн контрол на Daikin може да контролира и наблюдава състоянието на вашата климатична инсталация и ви позволява да:

Наблюдавайте – Статусът на Вашия климатик!

Управлявайте

  • Режимът на работа, зададената температура, скоростта на вентилатора и режимът пълна мощност
  • Дистанционно управлявайте системата си
  • Планирайте – Планирайте настройки на температурата и режим на работа с до 6 действия на ден за 7 дни
  • Активиране на режима за почивка
  • Преглед в интуитивен режим
  • Ограничение за контрол / мощност

Чист въздух – Дезодориращият филтър от титанов апатит на Daikin премахва праховите частици от въздуха и разлага миризмите на тютюн и домашни любимци, и др.

Филтърът улавя и деактивира вредните органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени, за да се гарантира, че се наслаждавате на постоянен източник на чист въздух.

Ефективност, достигаща до A+++ Sensira създава комфортна среда като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност.

Въздействието върху околната среда на агрегатите от продуктовата гама е с до 68% по-ниско

Комфорт С гамата Sensira вие никога няма да се откажете от комфорта за сметка на енергийната ефективност.

Гладкият, извит преден панел се вписва отлично във всеки интериорен дизайн и е лесен за почистване.

Автоматично вертикално завъртане мести жалузите нагоре и надолу, за да осигури ефективно разпределение на въздушния поток и температурата в помещението.

Режим “Турбо” затопля или охлажда стаята бързо с цел максимален комфорт. Но това не е всичко. Със звуково налягане до 21 dBA, новият Sensira работи почти неосезаемо, като гарантира комфортен сън през нощта.

Надеждност

За да гарантира безпроблемна експлоатация, Sensira се предлага с усъвършенстван компресор.

Новият двукамерен суинг компресор осигурява значителни икономии на енергия, по-малък риск от повреда и по-тиха работа. И всичко това е при постоянен контрол на перфектните климатични условия в помещенията.

Лесно управление Daikin Online Controller ви помага да програмирате, управлявате и наблюдавате вашата климатична система от всяко място и по всяко време.

Необходимо е само да свържете вашия климатик с безжична мрежа и да изтеглите приложението, за да програмирате температурата, да разглеждате потреблението на енергия и да се възползвате от много други възможности.

За Daikin Europe

NV Daikin Europe N.V. е голям европейски производител на климатици, термопомпи и хладилно оборудване с около 5 500 служители в цяла Европа и 10 основни производствени обекта, базирани в Белгия, Чешката република, Германия, Италия, Турция и Великобритания.

Компанията Daikin е известна по цял свят със своя новаторски подход към разработката на продуктите и несравнимото качество и гъвкавост на своите интегрирани решения.

Със своя над 90-годишен опит в проектирането и производството на технологии за отопление и охлаждане, Daikin е пазарен лидер в термопомпената технология. Daikin VRV и Daikin Altherma са най-продаваните термопомпени системи в Европа с над 500 000 системи, продадени до сега. Това съобщение за медиите се издава от името на

 

Daikin Sensira – висока ефективност и несравним комфорт Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *