Daikin, Климатици

Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Daikin Таванни тела за скрит монтаж за Вашия дом – перфектен комфорт по незабележим начин Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Защо да изберете Daikin Таванни тела за скрит монтаж?

Daikin е световен лидер, когато става въпрос за климатизация и отопление.
Благодарение на постоянните ни иновации в комфорта, енергийната ефективност, управлението и надеждността, ние задаваме критериите за качество в бранша.

Какви са предимствата на таваннoто тяло за скрит монтаж?

Таванните тела за скрит монтаж ви предлагат изключително ненатрапчиво решение, тъй като са компактни и е видима само нагнетателната и смукателната решетка.

В допълнение, те освобождават максимално пространството на пода и стената, като това ви дават възможност да използвате интериора си както желаете.

Новият постояннотоков електродвигател на вентилатора с ниска консумация ви предлага максимална икономия на енергия. И разбира се, ние предлагаме широка гама от тела, които са подходящи за помещения с всякакви размери.

Какво представлява термопомпата въздух-въздух?

Термопомпите извличат топлина от външния въздух, дори в студено време. Те използват компресор с електрическо задвижване и са изключително ефективни при отопление на апартамент или къща. Термопомпите на Daikin са тихи и дискретни и използват най-съвременните технологии, за да поддържат сметките ви за енергия възможно най-ниски.

С термопомпа на Daikin, 80% от енергията, използвана за отопление на вашия дом, идва от външния въздух, безплатен и безкрайно възобновяем ресурс! За охлаждане, процесът в системата се обръща, като извлича топлината от вътрешния въздух, за да я издуха навън.

Daikin Таванни тела за скрит монтажDaikin Таванни тела за скрит монтажDaikin Таванни тела за скрит монтаж

С мисъл за бъдещето

От 2025 г. европейският регламент за флуорираните парникови газове предписва употребата на хладилни агенти с потенциал на глобално затопляне (GWP) под 750 за всички монтажи на сдвоени сплит климатици с хладилен агент под 3 кг. R-410A (GWP 2087,5) ще остане на разположение за други приложения и услуги. От 2016 г. Daikin ви предлага уникалната гама Bluevolution със сдвоени тела и тела тип „мулти“, които отново поставят еталон при жилищната климатизация.

Използването на R-32 не е непозната територия, защото R-410A е смес от 50% R-32 и 50% R-125. Едни от предимствата при използването на хладилен агент с единичен компонент R-32 са предотвратяването на проблеми като фракциониране или температурния хистерезис, а други предимства са по-лесното презареждане и рециклиране.

Лесно е да се избере гамата Bluevolution, с работни налягания, подобни на тези при R-410A, възможността да се зарежда както в течна, така и в газообразна форма, както и наличието на инструменти, подходящи за оборудване с R-32 и R-410A

Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Сезонна ефективност
Телата на Daikin за скрит монтаж са оптимизирани да ви предложат възможно най-високата ефективност през цялата година, независимо дали се използват на охлаждане или отопление.

Филтър
Въздушният филтър премахва частиците прах във въздуха, за да осигури постоянно подаване на чист въздух. Дискретно скрито в тавана Дискретно скрито в тавана: виждат се само смукателните и нагнетателните решетки.

Управления
Таванните тела на Daikin за скрит монтаж могат да бъдат контролирани чрез лесно за използване дистанционно управление. Седмичният таймер може да се настрои за стартиране на климатика по всяко време на дневна или седмична база.

Перфектен комфорт
Телата на Daikin работят при нива на шум под 30 децибела, не по-силно от шумолящи листа. В режим само на вентилатор можете да използвате тялото като вентилатор да издухва въздух без охлаждане или отопление. С помощта на специална програма за премахване на влажността, нивото на влажност в помещението ви е намалено без никакви колебания в стайната температура. Тялото автоматично избира режим на отопление или охлаждане, за да се достигне желаната температура.

Енергийна ефективност
Пестенето на енергия е добро не само за планетата, а също и за вашия бюджет. В икономичен режим потреблението от нашите тела се намалява, за да се позволи използването на други уреди, които се нуждаят от много електроенергия. С характеристики като интелигентно око и седмичен таймер имате всички необходими инструменти за постигане на максимална енергийна ефективност.

Приложението Онлайн контролер на Daikin може да управлява и следи състоянието на вашата система за отопление или до 50 сплит климатични тела и ви дава възможност да:

  • Наблюдавате: Състоянието на вашия климатик или отоплителна система. Преглеждате графиките за потреблението на енергия.
  • Управлявате: › Работния режим, зададената температура, скоростта на вентилатора и режима на висока мощност, посоката на въздуха и функцията за филтриране (streamer) . Дистанционно да управлявате системата си и битовата гореща вода . Зоново управление: да управлявате няколко тела едновременно (само за сплит и Daikin Altherma интегрирано двузоново)
  • Програмирате:  Задавайте температурата и режима на работа с максимум 6 действия на ден за 7 дни › Активирате режим „ваканция“ .Разглеждате в интуитивен режим . Интеграция на продукти и услуги на други производители чрез IFTTT . Управление на потреблението/мощността, ограничение на мощността (само сплит

Daikin Таванни тела за скрит монтаж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *