Daikin, Климатици

Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн

Климатик Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн

Климатик Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн

Предимства на Daikin Perfera

  • До A +++ при охлаждане и отопление
  •  Ускорено отопление: бързо затопляне на помещението след стартиране на уреда
  • Гарантирано качество на въздуха в помещенията с Flash streamer и сребърен филтър за отстраняване на алергени и пречистване на въздуха
  • Интегриран Wi-Fi адаптер за онлайн управление с възможност за свързване с гласов контрол
  • Безшумна работа: ниво на звуково налягане до 19 dBA
  •  Перфектен комфорт благодарение на 3D въздушен поток и двузонов сензор за откриване на движение
  •  Може да се комбинира със сплит и с до 5-портово външно тяло мулти-сплит

Желаете оптимален комфорт през целия ден, независимо какво е времето навън. Daikin Perfera инстинктивно знае как да поддържа температурата в стаята във вашето жилищно или работно пространство на идеалното ниво, така че вие и хората около вас да можете да се отпуснете, да се насладите – и да бъдете продуктивни.

Стилно проектираният преден панел, безшумната работа и перфектната циркулация на хладния или топлия въздух помагат да направите всяка стая мястото, в което вие и всички останали винаги искате да бъдете.

Климатик Daikin Perfera Интелигентен – Комфортен – Тих

3-D Въздушен поток
Чрез натискане на бутоните на дистанционното управление, тази функция комбинира вертикално и хоризонтално автоматично завъртане, за да циркулира потока от хладен или топъл въздух точно до ъглите на дори големи пространства.

Безшумна работа
Perfera използва специално проектиран вентилатор, който оптимизира въздушния поток за по-висока енергийна ефективност при ниски нива на шум. За още по-висока енергийна ефективност, Daikin е проектирал нов вентилатор, който пасва идеално на компактните размери на Perfera. В комбинация вентилаторът и топлообменникът постигат върхова енергийна ефективност и работят при ниво на шум, което е практически неосезаемо. Шшшт!

Качество на въздуха
Flash streamer/обезмирисяващ филтър с титаниев апатит Flash streamer: Като използва електрони, за да предизвика химически реакции с частиците във въздуха, технологията Flash Streamer унищожава алергени като полени и гъбични алергени и премахва натрапчивите миризми, за да осигури по-здравословен и по-чист въздух. А обезмирисяващият филтър с титаниев апатит работи усилено, за да се бори с миризми като тютюнев дим и миризми от домашни любимци.

Сребърен филтър за отстраняване на алергени
Сребърният филтърът за отстраняване на алергени и пречистване на въздуха е вашето решение, защото улавя алергени като полени, за да осигури стабилно подаване на чист въздух.

Енергийна ефективност
Подобрената конструкция на Perfera подобрява енергийната ефективност още повече в сравнение с предишните модели. Той достига сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) до 8,65 и сезонен коефициент на преобразуване на енергията (SCOP) до 5,10. Това дава на Perfera най-добрата в своя клас производителност, със стойности на сезонна ефективност до A+++ при охлаждане и отпление и води до ниски експлоатационни разходи. Откъдето и да се погледне, Perfera е победител в енергоспестяването.

Ускорено отопление
Функцията ускорено отопление загрява бързо вашия дом с включването на климатика. Зададената температура се достига 14% по-бързо*, отколкото с обикновен климатик (само за сплит система). *Ускорено отопление условия за изпитване: капацитетен клас 50, външна температура 2°C – вътрешна температура 10°C, настройка Д/У:23°C

Интуитивно онлайн и гласово управление
Управлявайте вашата система и се наслаждавайте на максимален комфорт само с помощта на вашия глас. Чрез Amazon Alexa или Google Assistant можете да управлявате основните функции като настройка на температура, работен режим, скорост на вентилатора и много други!

Климатик Daikin Perfera с най-съвременен комфорт, съчетан със свеж европейски дизайн Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *