Daikin, Климатици

Daikin Emura климатици за отопление и охлаждане на дома

Daikin Emura климатици за отопление и охлаждане на дома

Daikin Emura климатици за отопление и охлаждане на дома

Дизайн, който говори за себе си Daikin Emura FTXJ Стенен климатик. Предимства:

Перфектно съчетание:
Daikin Emura се предлага се в черно или бяло матово и гланцово сребристо, както вътрешното тяло, така и дистанционното управление.
Гаранция за чист въздух:
Оборудван с технологията Flash Streamer на Daikin, дезодориращ филтър от титаниев апатит и сребърен антиалергенен филтър, гарантиращи, че въздухът ви е без вируси, алергени и миризми.

Смарт контрол: Управление чрез приложението Onecta, включително гласов контрол чрез Google Assistant и Amazon Alexa.

Практически не се чува: Специално проектираният вентилатор оптимизира въздушния поток, за да осигури висока производителност при ниски нива на шум.

Свързва се към компактно външно тяло сплит или мулти-сплит.

Дизайнът на Daikin Emura е забележителен, без да е натрапчив.

Както стенното тяло, така и дистанционното управление са с извит силует, символизиращ въздушния поток, а синьото око на Daikin е разпознаваем отличителен елемент. Изчистена елегантност, вписваща се хармонично във Вашия интериор.

Авторски дизайн от Daikin С почти век опит в областта на решенията за климатизация и кондициониране на въздуха, Daikin съчетава най-доброто от дизайна и технологиите, за да Ви помогне да постигнете перфектните климатични условия в помещението.

Daikin Emura е резултат от непрекъснати изследвания и разработки за създаване на превъзходни интериорни решения за климатизация в Европа.

Първият дизайн бе представен през 2010 г., вторият – през 2014 г., и така този стенен климатик придаде нов смисъл на присъствието на климатика в интериорния дизайн.

Настоящото трето поколение Daikin Emura се отличава със забележителен дизайн, омекотени линии на сенките, допълнителни интелигентни функции и подобрено потребителско изживяване – всичко това го прави още по-адекватен за европейската архитектурна естетика, техническите стандарти и изискванията на потребителите.

Две престижни награди
Новата Daikin Emura съчетава елегантен дизайн с най-новите технологии и изключителна ефективност. Нищо чудно, че през 2022 г. получи наградите Red Dot Product Design Award и iF Design Award – две от най-престижните награди за дизайн в света, които награждават забележителни продуктови иновации.

Daikin Emura минималистичен дизайн

Дистанционното управление Daikin Emura има минималистичен дизайн с извити линии, екран и синьото око на Daikin. Висококачественото двуцветно покритие създава плавно преливащ се визуален ефект. То е компактно и идеално приляга към ръката. С помощта на магнитния държач можете просто да прикрепите дистанционното управление към стената.

Предлага се в сребристо, матово бяло и матово черно – дистанционното управление съответства на цветовете на тялото на климатика Daikin Emura.

Daikin Emura интелигентен въздушен поток

Оптимизирано разпределение на въздуха: От само себе си се разбира, че едно помещение трябва да се охлажда или отоплява само когато действително сте в него. Интелигентната технология позволява на Daikin Emura да насочва въздушния поток за постигане на по-добро разпределение на температурата в помещението.

Пречистване на въздуха
По-добро качество на въздуха в помещенията: 90% от времето си прекарвате на закрито. С вградените филтри за пречистване на въздуха и технологията Flash Streamer, Daikin Emura улавя праховите частици, разгражда алергените и премахва досадните миризми, осигурявайки по-чист въздух. По този начин климатикът Daikin Emura се грижи за здравословната обстановка във Вашия дом. Минималистичен дизайн

Акустичен комфорт
Изключително тиха работа: Наслаждавате ли се на тишината и спокойствието у дома? Daikin Emura работи толкова тихо, че почти ще забравите, че е там. Специално разработеният вентилатор оптимизира въздушния поток за високи нива на ефективност при ниски нива на шум, което прави Daikin Emura практически безшумна по време на работа.

Пълен контрол където и да сте

Не сте у дома? С приложението Onecta това не е проблем. Приложението Ви осигурява незабавен достъп до всички функции.

По този начин можете лесно да регулирате настройките на Daikin Emura със смартфона си отвсякъде и по всяко време.

  • Управлявате всички функционални възможности на климатика Daikin Emura
  • Създавате различни графици и режими на работа
  • Следите потреблението на енергия на дневна, седмична или годишна база
  • Идентифицирате помещението в дома си, за да управлявате лесно различните тела.

Daikin Emura Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *