Daikin, Климатици

Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност

Климатик Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност topair

Климатик Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност

Икономично и елегантно решение за климатизация на жилища, осигурява оптимална енергийна ефективност дори при външни климатични условия с високи температури.

Предимства на Daikin Sensira FTXC

Daikin Sensira R-32 създава комфортна среда като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност. Ефективност до A++ Sensira R-32 създава комфортна среда в помещенията като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност. Усъвършенстваната технология на Sensira FTXC означава по-ниски сметки за енергия с енергиен клас до A++, като осигурява оптимална енергийна ефективност дори при климатични условия с високи температури.

Сезонната ефективност показва по-реалистично колко ефективно работят климатиците през целия отоплителен или охладителен сезон. Изборът на климатик с хладилен агент R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68%, в сравнение с R-410A и води директно до по-ниско потребление на енергия благодарение на високата му енергийна ефективност.

За да гарантира безпроблемна експлоатация, Sensira R-32 се предлага с усъвършенстван компресор.

Надеждност

За да гарантира безпроблемна работа на вашата система за отопление, серията Sensira R-32 предлага подобрени функции: Суинг компресор: осигурявa по-значителни икономии на енергия, по-малък риск от повреда на климатика и която намалява вибрациите и триенето и предотвратява течове на хладилен агент по време на компресиране.

Нова концепция за спирална решетка намалява съпротивлението, като позволява по-лесно движение на въздуха. Освен че се оптимизира въздушния поток, също така се намаляват и нивата на звука.

Вътрешното тяло на Sensira FTXC включва нов електромотор на вентилатора, разработен за постигане на по-висока ефективност. Усъвършенстван топлообменник с по-малка серпентина, която използва по-малко количество хладилен агент. Климатиците преминават през най-строги изпитания преди да напуснат фабриката.

Климатик Daikin Sensira проектиран за стойност и ефективност topair Комфорт

С климатика Sensira R-32 вие никога няма да се откажете от комфорта за сметка на енергийната ефективност.

Съвършен комфорт Стилният плосък преден панел се вписва отлично във всеки интериор и е по-лесен за почистване. Режимът „Турбо“ означава, че стаята може да се загрее или охлади бързо за максимален комфорт.
В конструкцията на новата Sensira FTXC броят на светодиодните индикатори е сведен до минимум и те могат да се затъмнят или изключат, в зависимост от предпочитанието, така че да се избегне ненужно смущаване на обитателите.
Ниски нива на шум С намалено звуково налягане до 20 dBA, новото вътрешно тяло на Sensira FTXC работи почти безшумно.
Когато вентилаторите са зададени на минимална скорост в режим на контролирано отопление, например вечерта, се постига още по-голямо намаляване на звука, за да се гарантира спокоен нощен сън.
Чист въздух Мощна система за двойно филтриране на въздуха почиства въздуха напълно, за да създаде по-здравословна среда в помещенията.
Обезмирисяващият филтър от титанов апатит премахва частиците прах и миризмите, като същевременно предпазва от вредни частици и алергени. Вторият филтър Saranet, който използва катехин – естествено антибактериално вещество, извлечено от чаени листа, улавя и деактивира микроби от всички източници, а също така спомага и за отстраняването на миризми.

 Лесно управление

С приложението Onecta можете да програмирате, управлявате и наблюдавате вашият климатик от всяко място и дори с гласово управление. Можете да управлявате Sensira от вашия смартфон. Необходимо е само да го свържете с безжична мрежа и да изтеглите приложението Onecta за да създадете идеалния за вас климат в помещението. (Wi-Fi адаптера е допълнителна опция).

А сега дори можете да говорите с климатика си – новото приложение поддържа опцията за гласово управление – с помощта на Amazon Alexa или Google Assistant можете да контролирате основните функции като температура, режим на работа, скорост на вентилатора, и още много.

Климатик Daikin Sensira Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *