Daikin, Климатици

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Атрактивно подово тяло за идеален комфорт при отопление. Предимства:

 • Впечатляващ съвременен дизайн на подовия климатик Daikin Perfera
 • До A ++ при отопление и A +++ при охлаждане
 • С три уникални функции за отопление: ускорено отопление, затопляне на пода,
 • допълнително отопление
 • Двоен въздушен поток за по-добро разпределение на въздуха
 • Качеството на въздуха в помещенията е гарантирано с Flash streamer
 • Интегриран Wi-Fi адаптер за онлайн управление с възможност за свързване с гласов
  контрол
 • Изключително тих: само 19 dBA при работа в безшумен режим
 • Може да се комбинира със сдвоени, 2-портови и 3-портови мулти външни тела

Подов климатик Perfera прави Вашия свят комфортен

Както и да планирате да прeкарате деня си, желаете да се чувствате комфортно. Независимо дали става въпрос за прохладата на летния бриз или за уюта през зимата, вашето жилищно пространство се нуждае от чудесното усещане за благополучие през цялата година.

С ненатрапчив дизайн и стилно проектиран преден панел, безшумна работа и намален въздушен поток, Perfera превръща всяко помещение в уютен кът със забележителен комфорт.

Комфортно: Двоен въздушен поток
По-лесно индивидуално управление на въздушния поток Двойният въздушен поток на подовото тяло Perfera е идеален за създаване на перфектната топлина. Въздухът се насочва както нагоре, така и надолу, за да осигури още по-равномерно разпределение на топлия въздух.

А когато Perfera е в режим на отопление, стъпалата ви остават топли, а температурата в цялата стая е равномерна, което гарантира максимален комфорт. Истинско блаженство!

Безшумна работа Perfera използва специално проектиран турбо вентилатор, който оптимизира въздушния поток за по-висока енергийна ефективност при ниски нива на шум.

Качество на въздуха

Flash streamer/обезмирисяващ филтър с титаниев апатит Flash streamer: Като използва електрони, за да предизвика химически реакции с частиците във въздуха, технологията Flash Streamer унищожава алергени като полени и гъбични алергени и премахва натрапчивите миризми, за да осигури по-здравословен и по-чист въздух.

А обезмирисяващият филтър с титаниев апатит работи усилено, за да се бори с миризми като тютюнев дим и миризми от домашни любимци. 3 уникални функции за отопление

Ускорено отопление
Функцията ускорено отопление загрява бързо вашия дом с включването на климатика. Зададената температура се достига 14% по-бързо*, отколкото с обикновен климатик (само за сплит система).
*Ускорено отопление условия за изпитване: капацитетен клас 50, външна температура 2°C – вътрешна температура 10°C, настройка Д/У:23°C

Затопляне на пода
Функцията за затопляне на пода оптимизира конвекцията чрез разпределение на топлия въздух от долната част на уреда.
Допълнително отопление
Функцията за допълнително отопление осигурява уютна топлина като симулира топлина подобна на лъчисто отопление за 30 минути. След това отново се включват предишните настройки.

Интуитивно онлайн и гласово управление

Управлявайте вашата система и се наслаждавайте на максимален комфорт само с помощта на вашия глас. Чрез Amazon Alexa или Google Assistant можете да управлявате основните функции като зададена точка за температура, работен режим, скорост на вентилатора и много други!

Подов климатик Perfera видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *