Daikin, Климатици

Daikin Нискокотемпературни термопомпи

Daikin Нискокотемпературни термопомпи

Daikin Нискокотемпературни термопомпи Решения за дома.
Създадени за да радват.

Нискокотемпературни термопомпи Daikin Термопомпите са отлична универсална система за отопление, охлаждане и топла вода.

daikin niskotemperaturni pomppi topair bg2Какво е нискокотемпературна термопомпа?

Термопомпата Daikin е „посредник“, който може безпроблемно да управлява домашните потребности на отопление, охлаждане и топла вода чрез връзките си с различни отоплителни и охлаждащи тела като: подово отопление, термопомпени конвектори и резервоари за битова гореща вода.

daikin niskotemperaturni pomppi topair bg1Как работи нискокотемпературната термопомпа?

Термопомпата като извлича наличната топлина от външния въздух, прехвърля я към хладилния агент, който след това транспортира топлината и я прехвърля към вашата отоплителна система, създавайки топъл въздух или вода за отопление на помещения, както и битова гореща вода.

daikin niskotemperaturni pomppi topair bg3Каква е разликата между високотемпературната и нискотемпературната термопомпа?

Ниска или висока температура се отнася до температурата на водата, която излиза от системата и влиза в отоплителните тела. Нискотемпературните термопомпи са предназначени предимно за системи, които не изискват температура на водата по-висока от 45°C, т.е. термопомпени конвектори и подово отопление.

Високотемпературните термопомпи са предназначени за по- стари радиатори, които изискват по-високи температури на водата до 70°C.

Предимства на Daikin нискокотемпературната термопомпа

Пълна интеграция
Нискотемпературните термопомпи могат да бъдат свързани към широка гама от отоплителни и охлаждащи тела и системи за топла вода, създавайки перфектна среда в дома, независимо от сезона.

По-ниски разходи за енергия
За всеки киловат използвана електроенергия, термопомпата генерира между 3 до 4 киловата възобновяема топлина от въздуха, което води до 300 – 400% подобрение на ефективността.

По-ниски емисии
Термопомпата не произвежда локални емисии и когато е свързана към екологично чист източник на електроенергия, потенциално гарантира цял живот на употреба без емисии. Спестяване на място

Нискокотемпературните термопомпи Daikin се предлагат в различни размери и дизайн (като подови или стенни тела), което улеснява намирането модел, който отговаря на вашия дом и налично пространство. Дълъг живот Термопомпите обикновено имат изискване за поддръжка и обслужване веднъж годишно, тази поддръжка може лесно да увеличи живота им до повече от 10 години.

Daikin нискокотемпературни термопомпи Проектирани в Европа, за Европа

Концептуализиране и проектиране в нашия собствен Европейски център за развитие в Белгия.  Създадени да издържат дори на най-суровите европейски зими с работа до -25°C.  Дизайнът естетически отразява европейските интериорни стилове и предпочитания.  Придържа се към европейските стандарти и цели за въздействие върху околната среда.

Нашите нискотемпературни термопомпи са част от гамата Bluevolution и използват иновативния хладилен агент R-32. R-32 е уникален в индустрията с по-ниския си потенциал за глобално затопляне (GWP), синонимен с висока ефективност и опростяване на повторната употреба, като същевременно поддържа и подобрява стандартите, определени от предишните поколения хладилни агенти.

Перфектно решение, гарантирано
Изборът на правилния капацитет има голямо влияние върху ефективността на вашето устройство. Ето защо ние гарантираме, че винаги извличате максимума от вашата термопомпена система, като ви предоставяме точния модул от нашето широко портфолио, който да отговаря на нуждите на вашия дом.

Daikin нискокотемпературната термопомпа Видео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *