Daikin, Климатици

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

Ururu Sarara има водеща технология с 5 функции за третиране на въздуха, изключително ниско въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия.

  • Предимства
    Охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и изсушаване на въздуха в едно тяло
  • Автоматичното почистване на въздушния филтър ви спестява работа и намалява консумацията на енергия с 25%
  • Три-зоновият интелигентен сензор за присъствие насочва въздушния поток далеч от хората, за да намали преките въздушни течения
  • 3-D въздушен поток гарантира, че чист и свеж въздух достига дори най-далечните ъгли на стаят

 

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома

 

5 начина, по които Ururu Sarara ще промени Вашето разбиране за климатизация на дома

Отопление и охлаждане

Климатизация означава нещо повече от просто охлаждане на въздуха. Ururu Sarara не само предлага възможност за охлаждане през лятото. Всъщност може и да осигури бързо и ефективно отопление във всяко помещение, което го прави безценна част от дома през цялата година.

Ururu – овлажняване

Температурата не определя какво е усещането за комфорт в стаята. Въздухът около нас съдържа определено количество влага.

Прекаленото изсушаване на въздуха през зимата не само ви кара да усещате стаята прекалено студена (което може да ви накара да повишите излишно зададеното отопление), а води до болки в гърлото и суха кожа.

Той дори може да повлияе на вашите мебели, дървени подове, книги и произведения на изкуството. Интелигентната система за овлажняване на Ururu Sarara използва точно необходимото количество влага от външния въздух.

Sarara – премахване на влажността

Има повече от един начин за охлаждане на стая през лятото През лятото влажността на околния въздух се повишава – и точно както сухият въздух се усеща по-хладен, влажният въздух се усеща по-топъл, което прави помещенията горещи и задушни.
При конвенционалните системи няма да имате друг избор освен да понижите зададената температура за охлаждане, което води до загуба на енергия. Но Ururu Sarara предлага по-интелигентно решение.

Той автоматично премахва излишната влага от стаята, запазвайки постоянна стайна температура, и така с лекота създава усещане за комфорт. Комфорт без затруднения

Интелигентно разпределение на въздуха

Триизмерният въздушен поток може да се регулира, не само нагоре и надолу, но също и на ляво и дясно – според вашите изисквания или автоматично. Това позволява перфектно разпределение на въздуха, както и да контролирате точно къде се насочва въздушния поток.

Три-зонов интелигентен сензор Една стая трябва да се охлажда или отоплява само когато сте в нея. Интелигентния сензор за присъствие е детектор за движение, който не само знае кога сте в стаята, но и къде се намирате и насочва въздушния поток далеч от вас или преминава към енергоспестяващ режим.

Един по-интелигентен начин да контролирате температурата у дома.

Автоматичното почистване на въздушния филтър Климатиците използват филтри за пречистване на въздуха.
A колкото повече частици се събират във филтъра, толкова по-малко ефективно работи. Но с модерната технология за самопочистване на Ururu Sarara можете да забравите за това. Не само, че ви спестява работа, но и използва 25% по-малко енергия.

Вентилация

Чист въздух, дори и при затворени прозорци За разлика от класическия климатик, Ururu Sarara внася свеж, климатизиран въздух в стаята. Ururu Sarara е първата термопомпена система за отопление на жилищни сгради, която благодарение на изключителния си капацитет за вентилация от 30 m3 /h може да изпълни с чист въздух помещение с площ 26 m2 за по-малко от два часа, като входящият въздух се довежда до желаната температура без топлинни загуби.

Пречистване на въздуха постоянно пречистване и премахване на алергени от въздуха

Подобрено качество на въздуха у дома с технологията на Daikin Flash Streamer.
Ururu Sarara пречиства входящия въздух като филтрира прах и цветен прашец преди дезодориращият филтър от титаниев апатит да разгради неприятни миризми, като например на тютюнев дим и от домашни любимци.

В крайния етап, Flash Streamer обработва въздуха допълнително: използвайки електрони за предизвикване на химични реакции с летящите прахови частици, Flash Streamer разгражда алергени като цветен прашец и гъбични алергени и премахва неприятни миризми, осигурявайки чист въздух с повишено качество

Daikin Ururu Sarara отопление и охлаждане на дома Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *