ФИРМЕНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

 1. За TOPAIR.bg

ТОП ЕЪР ООД e компания развиваща дейност в областта на електронната търговия с климатична, отоплителна и вентилационна техника. В портфолиото с продукти на компанията влизат:

 • Климатични сплит системи
 • Климатични мултисплит системи
 • Промишлени климатици
 • Системи за централна климатизация
 • Отоплителни тела
 • Въздушни завеси
 • Вентилационни съоръжения

В дейността си “ТОП ЕЪР“ ООД винаги се стреми към най-високо ниво на удовлетвореност в своите клиенти. Затова в нашия електронен магазин залагаме на продукти от реномирани производители с дългогодишен опит и традиции в производството на системи за отопление и климатизация. Освен директни продажби, компанията осигурява монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз.

 1. Сервизна мрежа и продажби

ТОП ЕЪР ООД предоставя възможност за монтаж на климатична техника в градовете София и Варна. В тези градове Вие можете да се възползвате и от всички останали услуги предлагани от нас:

– гаранционен сервиз

– безплатен оглед

– консултация

– проектиране

– инженеринг и други

Предлаганите в електронния ни магазин продукти могат да бъдат закупени и без задължителен монтаж от всяка точка на България. Доставката се извършва посредством куриерски фирми Speedy и Econt.

 1. Битови климатици

„ТОП ЕЪР“ ООД Ви предлага широка гама от климатична техника за дома и офиса в различни ценови класове и богат избор от модели. В нашия сайт ще откриете множество модели на промоционални цени, модели с безплатен монтаж, както и опция за монтаж при предварително положени тръбни трасета (в много от новите жилищни кооперации, строителните компании полагат предварително тръбните трасета за климатичните системи).

Климатиците за дома закупени през електронния магазин на „ТОП ЕЪР“ ООД се продават с минимална гаранция от 24 месеца БЕЗ задължителна профилактика в периода на гаранцията.

В нашето портфолио ще откриете ХИПЕРИНВЕРТОРНИ климатици, които ще редуцират значително разходите Ви за отопление и охлаждане на жилищата Ви. Модели с вградено Wi-Fi управление, луксозни вътрешни тела с йонизатори, филтри с различен клас на очистване и много други екстри.

 1. Мултисплит системи

Мултисплит системите Ви позволяват да свържете до пет вътрешни тела към само едно външно тяло. Мултисплит системите са отлично решение за системи с по-дълги тръбни трасета или за места с ограничено пространство за монтаж на външни тела. Можете да комбинирате тела за висок стенен монтаж, подов монтаж, скрит таванен монтаж или касетъчен тип тела в една единствена система. Мултисплит системите се характеризират със своята висока ефективност, която често доближава тази на хиперинверторните климатици.

 1. Промишлени климатици

В каталога на www.topair.bg ще откриете и множество решения за климатизацията на търговски и индустриални обекти. В зависимост от Вашите нужди и предназначението на помещенията Ви, ние от “ТОП ЕЪР“ ООД ще Ви предложим оптимални решения за да осигурим вашия комфорт.

Колонни климатици – подходящи са за климатизация на помещения до 100м2.

Силни страни: Ниска цена, висока мощност на вентилатора на вътрешното тяло, лесни за обслужване и монтаж.

Слаби страни: Високи нива на шум, силно завихряне на въздуха, разпределение на въздуха само в една посока

Касетъчен тип климатици – подходящи за офиси, административни помещения и магазини с височина на тавана до 4.2м.

Силни страни – скрит монтаж не заемащ място от помещението, ниски нива на шум, автономност в разпределението на въздушния поток

Слаби страни – висока цена, необходимост от окачен таван (или облицовка на тавана в зоната на касетата), ограничени по мощност, препоръчително е използването на жичен контролер

Канални климатици – подходящи както за климатизация на хотелски стаи, така и за климатизация на пресен въздух от вентилационните системи

Силни страни – голяма гама от различни по мощност и дебит тела, възможност за изцяло скрит монтаж, по-ниска цена

Слаби страни – необходимост от жично управление, по-трудни за сервизиране и профилактика

 1. Системи за централна климатизация VRF

Централизираните системи за климатизация на сгради намират все по-широко приложение. В една система за управление на VRF могат да бъдат включени до 2048 вътрешни тела, което практически означава, че без значение от големината на проекта, цялата климатизация може да бъде управлявана от едно място.

Силни страни – готови решения за управление и контрол; неограничен набор вътрешни и външни тела; много дълги тръбни трасета (до 1000м); висока ефективност

Слаби страни – по-висока първоначална инвестиция