Daikin

Решения за климатизация на Daikin за Вашия дом

klimatici daikin

Решения за климатизация на Daikin за Вашия дом

Daikin произвежда високо ефективна и пълна гама от качествени климатични продукти за вътрешно отопление и системи за търговски, жилищни и промишлени приложения.

Продуктовото портфолио на Daikin се основава на четири отличителни основни принципа, показващи разнообразието на Daikin: оптимизирани отоплителни решения: термопомпи тип въздух – въздух и “въздух – вода” за жилищно и търговско приложение с битова гореща вода модерна климатична техника на директно изпарение за жилищно и търговско приложение приложни системи за централно охлаждане и отопление за технологични и комфортни цели средно до ниско температурно замразяване за нуждите на обекти, занимаващи се с търговия на дребно.

Всеки основен принцип използва модерни технологии, за да осигури максимална енергийна ефективност и минимален разход на енергия и текущи разходи по време на срока на експлоатация на оборудването.

Диапазонът на нашата продуктова гама е богат и обхваща всички основни дисциплини на вътрешни климатични контролни системи до степен, при която сме уверени във възможностите им винаги да отговорят на потребностите на нашата клиентска база от крайни потребители, възложители, изпълнители и монтажници.

Ние комбинираме тази основна технология с други нововъведения на Daikin като инверторно управление за създаване на най-ефективен комфорт в дома и решения за промишлена климатизация на пазара.

Термопомпи Daikin, които предоставят цялостно комбинирано решение за отопление през зимата и охлаждане през лятото, имат присъщо предимство, когато става дума за потребление на енергия.

Те извличат термалната енергия от околния въздух (така наречените термопомпи с предаване на топлина от въздух към въздух или от въздух към вода), като по този начин драстично намаляват енергийното потребление, отколкото съпоставимите системи на котли с изкопаеми горива.

Системите на Daikin с термопомпи, специално разработени за отопление, извличат термична енергия от околния въздух, което ги прави много по-енергийно ефективни и отделят по-малко CO2, отколкото съпоставимите системи на котли с изкопаеми горива.

Системите на Daikin представляват перфектното решение за битови и търговски приложения.

Вътрешните тела се предлагат в широк избор от модерни технологично усъвършенствани и енергийно ефективни таванни касетъчни, таванни за скрит монтаж, таванни, стенни и подови модели.

Разработени за монтаж в стаи с всякакъв размер и форма, вътрешните тела на Daikin са също така и лесни за употреба и управление, свръхнадеждни, работят тихо и осигуряват на потребителите релаксиращо “допълнение” към вътрешния климат.

Приложните системи са подходящи за централизирано отопление и охлаждане, технологична и комфортна климатизация. Прецизният климатичен контрол е жизненоважен в много търговски и големи промишлени приложения.

Приложните системи на Daikin са се доказали, като надеждни и гъвкави при осигуряване на охладена или подгрята вода за промишлени и преработвателни нужди. Водоохлаждащите агрегати на Daikin може да се използват при комфортно охлаждане и жилищни приложения.

Daikin предлага уреди за средно до нискотемпературно замразяване, професионални и промишлени приложения.

Daikin комбинират ефективност и надеждност с лесни монтаж и обслужване.

Новият европейски етикет за енергийна ефективност: повишаване на изискванията за енергийна ефективност

Освен че Директивата за еко-дизайн систематично повишава минималните изисквания по отношение на екологичната ефективност, бе променен и методът, използван за измерване на тази ефективност, за да отразява по-добре реалните условия.

Новият метод – сезонната ефективност дава по-добро представяне на реалната ефективност на даден климатик в реални условия за цял сезон за отопление или охлаждане. Новият етикет за енергийна ефективност допълва картината.

Новият етикет за енергийна ефективност включва различни класификации от A+++ до D, отразени в цветни окраски, вариращи от тъмно зелено (с най-голяма енергийна ефективност) до червено (с най- малка ефективност).

Информацията върху новия етикет включва не само новите коефициенти за сезонна енергийна ефективност за отопление (SCOP) и за охлаждане (SEER), но също така и годишния разход на електроенергия и нивата на шум.

Полени, прах и косми от домашни любимци са само някои от потенциалните причини за алергии, астма и дихателни проблеми.

Въздухопречиствателят на Daikin пречиства въздуха и ви освобождава от тези проблеми благодарение на новата технология Streamer.

Полени, прах и косми от домашни любимци са само някои от потенциалните причини за алергии, астма и дихателни проблеми. Въздухопречиствателят на Daikin пречиства въздуха и ви освобождава от тези проблеми благодарение на новата технология Streamer.

Daikin за Вашия дом Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *