ТОП Полезни Съвети

Как да подготвим климатика за зимата?

kak da podgotvim klimatika za zimata

Студените месеци наближават и вече е време да се подготвим за по-ниските температури. Как да подготвим климатика за зимата?

Режимът на отопление на климатика ви предоставя много възможности, с които да поддържате подходящата температура и да създадете комфорт за вашия дом. За постигане на максимален ефект, има няколко лесни стъпки, които да предприемете, за да подготвите климатика си за зимата.

Ето и няколко съвета от нас:
✅ Погрижете се за филтрите и топлообменника – почистването им ще увеличи не само ефективността на климатика, но и ще пречисти въздуха в помещението, предпазвайки ви от вредни бактерии и развиването на алергии.
✅ Изберете правилните настройки – поддържайте температура между 22 и 25 градуса, включете вентилатора на 2-ра или 3-та степен и насочете въздушната струя към пода – така ще постигнете желаната температура по-бързо и ще осигурите равномерно разпределение на топлината.
✅ Не забравяйте годишната профилактика – есенно-зимния сезон е най-подходящото време за това. Така ще бъдете сигурни, че всичко е изрядно и няма да се появи неочакван проблем.

👉 Възползвайте се от безплатна консултация с екипа на Top Air, за да ви препоръчаме термопомпа или климатик, подходящ за вашите нужди.

#TopAir #климатик #климатици #БезплатнаКонсултация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *