ТОП Полезни Съвети

Как да направим климатика като част от интериора?

syveti za klimatik topair04

Как да направим климатика като част от интериора? Къде да поставите климатика, за да се съчетае най-добре с обстановката във Вашия дом.

Когато закупуваме уред, очакваме а бъде ефективен, но и да изглежда стилно и да бъде част от цялостния облик на нашия дом или офис. Затова е важно да го разположим на подходящо място.
Днес ви споделяме няколко съвета къде да поставите климатика, за да се съчетае най-добре с особеностите на помещението:
✅ Вграждане в стените – чрез този метод може да се използва едно климатично тяло с няколко извода, насочени към различни части на помещението. Така ще постигнете равномерна температура в цялата стая.
✅ Вграждане в мебел – най-често гардероб или висок шкаф. Това е подходящо най-вече за малки помещения, които изискват да спестим максимално много място.
✅ Вграждане в ниша – може да използвате готова или да създадете такава. Поставен там, климатикът ще изглежда като част от останалите мебели.
✅ Използване на цветен климатик – подходящ вариант е и визуалното сливане на климатика. Ако изберете цвят за вътрешното тяло, който максимално се доближава до този на стената, то разликата ще е почти незабележима.
От Top Air предлагаме голямо разнообразие от цветни климатици, които ще се съчетаят перфектно със стила на вашето помещение и ще добавят допълнителен акцент към дизайна.
👉 Възползвайте се от безплатна консултация с екипа на Top Air, за да ви препоръчаме климатик, подходящ за вашите нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *