Daikin, Климатици

Как да изберем правилния климатик за нашия дом?

topair Klimatichni split sistemi Daikin perfera daikin comfora vyzrazhdane varna 26

Как да изберем правилния климатик за нашия дом?

Какви са видовете климатични системи, от които да избирате ?

Не можете ли да понесете идеята още едно лято да изнемогвате от жега без климатик ? Или да треперите още една зима ?

Време е да си купите климатик и нашето лесно ръководство е предназначено да ви помогне да изберете този, който е идеален за вас.

С климатик Daikin, независимо дали искате просто да охладите няколко стаи, или искате максимален климатичен контрол в целия ви дом, ние улесняваме намирането на перфектния климатик.

Климатик тип Сплит система

Сплит системите са идеални за:

* Отопляване и охлаждане на отделни стаи във вашия дом

*  Компактни пространства

Какво е Сплит система? Климатикът тип  Сплит система  е предназначен за отделни зони във вашия дом. Например, може да искате да климатизирате само детската стая, или може би основната  жилищна зона, където най-често се забавлявате. Или вероятно вашата собствена спалня през влажните нощи. При Сплит системата компресорът е инсталиран отвън и уредът, който пропуска въздух в къщата е или дискретно монтиран на стената или е  компактен стоящ на пода уред.

Какви са предимствата на сплит  системата?

Има две основни предимства.

Първото е,че сплит системата е по-икономична от другите видове  климатични системи, тъй като купувате и инсталирате наведнъж само един уред.

Второто предимство на сплит системата е, че тя ви позволява да изберете само стаите, които искате да климатизирате.

Daikin Мулти-Сплит климатични системи

Мулти-сплит системите са идеални за:

  • Отопляване и охлаждане до пет стаи
  • Домове с ограничено пространство за тръбни климатици
  • Когато искате да регулирате индивидуално температурата на стаите

Какво е мулти-сплит система?

При всяко семейство или двойка винаги има някой, който обича стаята да е леденостудена. А има и такива, които искат комфорт без хлад.

Мулти-сплит климатикът ви позволява да управлявате няколко климатика само с един външен компресор, като ви дава независим контрол на температурата във всяка стая.

Вие избирате кои стаи и кой вид вътрешен уред за всяка стая. Ето това е многовариантен избор.

 

Какви са предимствата на системата Daikin Мулти Сплит?

Първо, тя е удобно и икономично решение за климатизация, позволяваща максимален комфорт с минимални текущи разходи, защото можете да отоплявате или охлаждате стаи, точно колкото е необходимо.

Второ, само с едно външно тяло, можете да изберете до 5 вътрешни тела, които да подхождат  на декора на всяка стая. Изберете между стенни, тръбни, подови, окачени на тавана или касетъчни.

Трето, отделните устройства за управление ви пзволяват да нагласите и контролирате климата във всяка стая, така че всеки да е доволен.

Тръбни климатици

Тръбните системи са идеални за :

  1. Отопляване и охлаждане на целия дом
  2. Когато искате те да изглеждат дискретно в съчетание с максимален комфорт

Какво е Тръбна Система?

Тръбните климатични системи са решение “всичко в едно” съчетано с максимален контрол, когато искате целият ви дом да бъде една комфортна зона.
Всичко, което е необходимо , е едно дискретно позиционирано външно тяло и вътрешно тяло скрито или в тавана, или под пода, с гъвкави тръби, разпределящи климатизиран въздух през вентилационни отвори навсякъде в дома ви.

 

Какви са предимствата на Тръбната Система?

  • Първо, можете да  изберете да инсталирате Тръбна Система в нов дом или може да бъде пригодена , така че да съответства на настоящия ви дом.
  • Второ, едва забелязвате , че е там – само контролерът и решетките се виждат и с всичките скрити технологии, тя е най-тихата климатична система.
  • Трето, тръбната климатизация не само ще подобри начина ви на живот, но и значително ще повиши стойността на дома Ви.
  • И последно,  но не най-маловажно, вие се наслаждавате  на гъвкавостта , с която отоплявате или охлаждате всяка стая и можете да конролирате зоните във вашия дом, така че да повишите максимално енергийната ефективност.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *