Daikin, Термопомпи

Интелигентно отопление с термопомпа Daikin Altherma

Интелигентно отопление с термопомпа Daikin Altherma

Интелигентно отопление с термопомпа Daikin Altherma

Благодарение на технологичните иновации вече няма нужда да разчитате на нафта, газ или дърва за отопление и топла вода. Просто използвайте термопомпа Daikin Altherma. Най-модерното и устойчиво решение за вашия дом. Решили сте да построите свой собствен дом. Къща за Вашето семейство.

И тъй като на нашите географски ширини не може да има дом без отопление, трябва да решите как да го осигурите. Няма нужда да се притеснявате. Daikin е тук, за да ви помогне да отговорите на всички въпроси, свързани с поддържането на вашия дом топло и приветливо място.

Нека да поговорим за отопление.

Всяка стая има нужда от собствен климат и температура. Многобройни научни изследвания показват, че идеалната температура варира в зависимост от околната среда и основната употреба на помещението. В спалните, например, трябва да се поддържат 18 до 19°С, когато се опитвате да заспите. Във всекидневната ви е необходима по-висока температура 21 и 24°C. през зимата, както и през лятото.

Daikin Altherma – идеалният избор

Термопомпата предлага най-доброто решение не само за отопление, но и по отношение на разходите и въздействието върху околната среда. Тя е устойчива, тъй като използва само възобновяеми енергийни източници като въздух, геотермална енергия или вода. Нискотемпературната термопомпа въздух-вода Daikin Altherma ще ви осигури комфорт, без значение колко студено е навън, тъй като работи гарантирано дори при -25°C.

Термопомпата е подходяща за нови и модернизирани инсталации, както и за свързване към нискотемпературни радиатори и системи за подово отопление. Ако е оборудвана с вграден или отделен резервоар за битова гореща вода, той осигурява винаги топла вода.

И, разбира се, всичко може да се контролира през смартфон, само с едно кликване чрез приложението Daikin Online Controller. Кликнете, за да стане топло, кликнете, за да стане студено, кликнете, за да стане температура, при която се чувствате най-добре.

Лесна поддръжка Altherma на Daikin е лесна за обслужване.

Необходима е само редовна проверка и поддръжка, за предпочитане в началото на всеки сезон, за да се осигури перфектната работа. Всичко, което ви остава, е да почистите външното тяло, за да премахнете внимателно мръсотията, праха и парчета от растения или листа. И ако сте избрали Altherma, можете да проверите „окото“ на Daikin, за да видите дали системата работи. Може да се каже, че всичко, което ви остава е да се наслаждавате на топлата и уютна атмосфера у дома.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *