Инверторен климатик

DAIKIN Sensira 2019 Bluevolution FTXC-B

Защо да изберем Daikin Sensira?

word image 13Висока ефективност

Sensira FTXF | Daikin


Създаването на свеж климат у дома е нещо повече от само комфорт. Климатиците от серията на Daikin – Sensira FTXC-B са с достъпна цена и в същото време опазват околната среда. . Климатиците използват новото поколение хладилен агент R-32 и са с оптимизиран компресор.
Изборът на климатик с хладилен агент R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68%, в сравнение с R-410A и води директно до по-ниско потребление на енергия благодарение на високата му енергийна ефективност. А високата енергийна ефективност означава за вас и по-ниска сметка за електроенергия.
Усъвършенстваната технология на Sensira FTXC-B означава по-ниски сметки за енергия с енергиен клас до A++, като осигурява оптимална енергийна ефективност дори при климатични условия с високи температури.
Сезонната ефективност показва по-реалистично колко ефективно работят климатиците през целия отоплителен или охладителен сезон.

word image 14 Надеждност

word image 9
Суинг компресор:
осигурявa по-значителни икономии на енергия, по-малък риск от повреда на климатика и която намалява вибрациите и триенето и предотвратява течове на хладилен агент по време на компресиране.
Нова концепция за спирална решетка намалява съпротивлението, като позволява по-лесно движение на въздуха. Освен че се оптимизира въздушния поток, също така се намаляват и нивата на звука.
Вътрешното тяло на Sensira FTXC-B включва нов електромотор на вентилатора, разработен за постигане на по-висока ефективност.
Усъвършенстван топлообменник с по-малка серпентина, която използва по-малко количество хладилен агент.

word image 15

Нисък шум

Със звуковото налягане до 20 dBA новият Daikin Sensira FTXC-B работи почти незабелязано, осигурявайки добър нощен сън.
Усъвършенстван топлообменник с по-малка серпентина, която използва по-малко количество хладилен агент.

word image 10

 

 

 

 

 

 

 

word image 16  Чист въздух

word image 11

Дезодориращият филтър от титанов апатит на Daikin премахва праховите частици от въздуха и разлага миризмите на тютюн и домашни любимци, и др.

Филтърът улавя и деактивира вредните органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени, за да се гарантира, че се наслаждавате на постоянен източник на чист въздух.